TARINATEATTERI

Tarinateatteri on yhteisöteatterin muoto, jossa esitys syntyy yleisön aidoista kokemuksista ja tarinoista. Esityksen ohjaaja kysyy yleisöltä esityksen teemaan liittyviä kysymyksiä, ja halukkaat tarinankertojat kertovat jotain omista kokemuksistaan. Näyttelijät ja muusikko siirtävät kertojien kokemuksen lavalle ohjaajan valitsemilla tekniikoilla. Parhaimmillaan esityksissä saa nauraa, itkeä, tuntea, ajatella ja oivaltaa - kuten elämässäkin.

 

Tarinateatteri on teatterin lajeista itselleni rakkain ja läheisin, ja olen saanut tutkia sitä, oivaltaa ja löytää sekä itsestäni että siitä uusia ulottuvuuksia kahdeksan vuoden ajan. Ohjaan sekä näyttelen useammassa ryhmässä, ja olen mukana kouluttamassa tulevia tarinateatteriohjaajia Suomen ainoassa ohjaajakoulutuksessa. 

 

Ohjaamani ryhmät:

Tarinateatteri Acts

Myskihärät

JFK Playback Duo 

 

Ja näissä näyttelen:

Big Men

Foxtrott

 

Tarinateatteri Acts

Acts on teatteri- ja musiikkialan ammattilaisista koostuva tarinateatteriryhmä, jolla on kokemusta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

 

 

 

Lue lisää Actsin nettisivuilta!

JFK Playback Duo

JFK is a Playback Duo with experimental forms, lots of passion and a unique setting in Playback Theatre. JFK has performed already in Finland, Hungary and even Cuba, receiving tremendous feedback for the performances.

 

You can see the 2020 performances from Helsinki-kanava. The name of the performance series: Love Around The World.

Performances are in English, but Finnish translation is possible.

Interested? Check out our website!

Myskihärät

Myskihärät on kahdesta muusikosta ja yhdestä ohjaajasta koostuva kokeellinen tarinateatteritrio, joka on kehittänyt omia tekniikoitaan tarinateatteriin. Palaute esityksistä on ollut huikeaa, ja lisää esityksiä on varmasti tulossa.

 

Tilaa meidät tai tee tarjouspyyntö!

Big Men

Big Men on tarinateatterin kanssa pitkään työskennelleistä miehistä koostuva tarinateatteriryhmä, joka tutkii esityksissään usein miehenä olemisen teemaa. Toki tätä taitavaa ryhmää voi tilata muidenkin teemojen ääreen.

 

 

Lue lisää Big Menin FB-sivuilta!